Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas

Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas

Pizza Gehakt met Paddenstoelen en Kaas
Ingrediënten: 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 200 gram gehakt, 200 gram gemengde paddenstoelen, 1 kant-en-klare pizzabodem met tomatensaus, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 100 gram plakjes ontbijtspek bijna knapperig. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak het los en bruin. Voeg 200 gram gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, shiitake, oesterzwammen) toe en bak tot de paddenstoelen zacht zijn. Rol het pizzadeeg (AH pizzadeeg met tomatensaus) uit op een ingevette ovenplaat. Smeer de tomatensaus over het deeg en beleg de pizza dan met het gehakt, plakjes ontbijtspek, de ui en de paddenstoelen. Verdeel 1 bolletje mozzarella en wat geraspte kaas over de pizza. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top