Scandinavische Spitskool

Scandinavische Spitskool

Scandinavische Spitskool

Volgens de Allerhande zou dit Scandinavisch zijn, of het zo is weet ik niet. Zo goed zijn mijn Scandinavische talen nu ook weer niet om het recept in een van die talen te Googlen. In ieder geval was het verrassend van smaak, best lekker.

Ingrediƫnten: 400 gram gesneden spitskool, 50 ml water, 50 ml stroop 250 gram ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Bak 400 gram gesneden spitskool even aan in hete boter. Voeg 50 ml water en 50 ml stroop toe. Roer even door. Laat het geheel ongeveer 15 minuten op laag vuur smoren. Bak ondertussen in een andere pan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Roer door de spitskool. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk!

(89 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top