Kliekjesmaaltijd Pasta

Kliekjesmaaltijd Pasta

Kliekjesmaaltijd Pasta

Zo mijn eerste werkweek, van slechts 2 dagen, zit er weer op. De kop voor 2013 is er weer af. Vandaag hebben we nog eens een makkelijke maaltijd gekozen. Deze keer was het een soort van pastasaus die we eerder bij een karbonade hadden gegeten. In deze saus zaten spekjes en mijn ervaring is dat als je dit in de vriezer hebt gehad en het opnieuw verwarmd dat het erg zout wordt. De saus had ik dan ook maar verdund met water (en nog was het best zout). In ieder geval wordt de vriezer zo leger en leger.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top