Kliekjesmaaltijd met Noodles

Kliekjesmaaltijd met Noodles

Kliekjesmaaltijd met Noodles

De eerste werkdag na al die feestdagen was best zwaar, de wekker die weer veel te vroeg afgaat, het haasten om je trein te halen en dan nog eens bergen met ongelezen mail. Op de valreep vielen ook nog eens de spitstreinen uit dus moest ik wat langer op een trein naar huis wachten. Niet echt fijne ingrediënten op zo’n eerste werkdag van het nieuwe jaar, maar de kop is er af en nu nog in het ritme komen.

In ieder geval werd het vandaag wat uit de vriezer, die staat helemaal vol met overgebleven kliekjes omdat er iets te veel gekookt werd. Het was wel een verrassing wat er uit de vriezer gehaald was. Vandaag was het kipfilet met champignons, courgette en paprika in een pinda-kokossaus.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top