Braadworst met Uienjus

Braadworst met Uienjus

Braadworst met Uienjus

Ingrediënten: 2 braadworsten, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 1 eetlepel bloem, 100 ml rode wijn, 1 eetlepel balsamico azijn, 300 ml rundvleesbouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak 2 braadworsten rondom bruin in hete boter. Haal de worsten uit de pan, leg ze in een ovenschaal en zet ze ongeveer 20 minuten in de oven, zo garen de worsten verder door. Bak in het achtergebleven vet 2 in ringen gesneden uien met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak een minuut of twee mee. Voeg vervolgens 100 ml rode wijn en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Roer goed door. Giet daarna geleidelijk ongeveer 300 ml bouillon toe (of zoveel tot je de gewenste dikte hebt gekregen). Warm het geheel nog een paar minuten toe. Serveer de uienjus met de braadworsten en aardappelpuree. Eet smakelijk!

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top