Herberg de Luchte in Spankeren

Herberg de Luchte in Spankeren

Herberg de Luchte in Spankeren

Vandaag zijn we op zoek geweest naar een nieuw bankstel, lastig er is zoveel keus. De een zit lekker, maar is totaal niet onze smaak, de ander is weer wel onze smaak maar zit weer niet. De een te hoog, de ander te laag, te hard, te zacht… noem maar op. Het is echt lastig om een goede keuze te maken. Een nieuw bankstel hebben we in ieder geval niet zomaar gekocht. Met al dat bankstellen zoeken en een hilarische tussenstop bij de kerstshow van Intratuin (dat was echt net de Efteling, inclusief muziek) kregen we wel trek. We hebben geluncht onderweg naar de volgende woonboulevard. We kwamen langs Herberg de Luchte, uitzicht over de IJssel waar de uiterwaarden al flink waren ondergelopen. Michel koos daar voor kroketten met brood, zelf nam ik de erwtensoep met roggebrood en katenspek. Lekker!

Herberg de Luchte
Zutphensestraatweg 45
6956 AB Spankeren

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top