Indisch Stoofvlees met Appel en Bananen

Indisch Stoofvlees met Appel en Bananen

Indisch Stoofvlees met Appel en Bananen

Ingrediƫnten: rijst, 600 gram varkensstoofvlees, zout, peper, gemberpoeder, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode paprika, 1 prei, 1 zure appel, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop, 1 bouillonblokje, 2 bananen,

Aantal personen: 4

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 600 gram in blokjes gesneden varkensstoofvlees met zout, peper en gemberpoeder. Bak het varkensstoofvlees aan in hete boter. Als het vlees bruin is schep het uit de pan en houd het apart. Doe wat nieuwe boter in de pan. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 gesneden rode paprika, 1 in ringen gesneden prei en 1 in blokjes gesneden zure appel tot de groentes iets zacht zijn. Doe het vlees terug in de pan. Voeg 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel gembersiroop en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat het geheel 15 minuten sudderen op middelhoog vuur. Voeg op het laatst 2 in plakjes gesneden bananen toe. Warm even mee. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top