Wraps met Gehakt, Paprika en Prei

Wraps met Gehakt, Paprika en Prei

Wraps met Gehakt, Paprika en Prei

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, oregano, 250 gram gehakt, 1 prei, 1 rode paprika, kaneel, chilipoeder, komijnpoeder (ketoembar), zout, peper, 4 tortilla wraps, chilisaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat oregano tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 1 in stukjes gesneden rode paprika toe. Breng op smaak met kaneel, chilipoeder, komijnpoeder, zout en peper. Bak de groenten ongeveer 10 minuten op laag vuur tot het zacht is. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrijk de wraps met chilisaus. Verdeel vervolgens het gehakt/ groente mengsel er over. Vouw dicht als een enveloppe. Strooi er als laatste nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(1.276 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top