Vanille Speculaas Kwarktaart van Dr. Oetker

Vanille Speculaas Kwarktaart van Dr. Oetker

Dr. Oetker Vanille Speculaas Kwarktaart

Het pak Vanille Speculaas kwarktaart van Dr. Oetker stond al bijna twee weken in de kast. Eindelijk heb ik het dan gemaakt. Deze vanille speculaas kwarktaart is een special edition en is dus maar tijdelijk verkrijgbaar. De taart is simpel te maken door gewoonweg de stappen op de verpakking te volgen. Het wachten was het wel waard.

Ingrediënten: 1 pak Dr. Oetker kwarktaart vanille speculaas, 60 gram boter, 400 ml water, 250 ml slagroom, 500 gram magere kwark,

Ingrediënten dr. Oetker vanille speculaastaart

Leg het bakpapier over de bodem van een springvorm. Zet de rand er op en sluit de vorm. Smelt 60 gram boter. Haal het pannetje van het vuur. Meng het zakje kruimelbodemmix met de boter. Bedek de bodem van de springvorm met kruimelbodem. Zet de taartvorm even 10 minuten in de koelkast.

Taarbodem dr. Oetker vanille speculaastaart

Mix 400 ml water met de taartmix ongeveer 1 minuut in de laagste stand van de mixer tot een glad mengsel. Voeg 500 gram magere kwark en 250 ml slagroom (ongeklopt) toe. Mix met de mixer in de hoogste stand tot een luchtige massa in ongeveer 2 minuten. Schenk het taartmengsel over de bodem.

Met de kwarktaart dr. Oetker vanille speculaastaart

Dek de taart af met folie. Zet de kwarktaart ongeveer 2 1/2 uur in de koelkast zodat het kan opstijven. Snijd de taart in ongeveer 12 punten. Lekker met slagroom en speculaasthee. Smul ze!

0
(427 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Vanille Speculaas Kwarktaart van Dr. Oetker

  1. zijn sinds vorige week begonnen met taarten maken raden we iedereen aan en ze smaakten ook heel erg lekker :] en het is snel klaar circa 30 min.
    en zelf dingen er op doen [ de taart ] zoals vers fruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top