Rocky Roads van Chocoladeletters

Rocky Roads van Chocoladeletters

Rocky Roads van Chocoladeletters

Een aantal collega’s op mijn werk vonden de melkchocoladeletter niet zo lekker. Nou met overgebleven chocoladeletters kan ik wel wat. Het werden “rocky roads”, ik had het ooit eerder gemaakt, toen candybars met pure chocolade, de melkchocolade reageerde heel anders. Gelukkig waren ze wel lekker, te horen aan alle positieve geluiden op het werk!

Ingrediënten: 175 gram biscuits, 75 gram marshmallows, 500 gram melk chocolade, 200 gram boter, 4 eetlepels stroop,

Verkruimel 175 gram tarwebiscuitjes fijn (koekkruimels en wat grotere stukken). Doe dit in een kom en doe er 75 gram (wat kleiner gesneden) marshmallows bij. Meng dit goed met de koekkruimels. Smelt au-bain marie 500 gram melkchocolade, 200 gram boter en 4 eetlepels stroop. Blijf tijdens het smelten goed roeren. Als de chocolade gesmolten is roer je 2/3 van de gesmolten chocolade over de koekkruimels en marshmallow-mengsel. Roer met een spatel de chocolade goed rondom de koekkruimels en marshmallows. Schep dit mengsel in een met bakpapier bekleedde brownieblik. Giet het laatste beetje gesmolten chocolade erover en probeer de bovenkant wat gladder te krijgen. Laat de chocolade wat afkoelen. Dek het brownieblik af met aluminiumfolie en zet het voor minstens 2 uur in de koelkast, liever langer. Snij in kleinere stukjes. Smul ze.

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top