American Pancakes

American Pancakes

American Pancakes

Al een tijdje wilde we weleens American Pancakes, die wat dikkere pannenkoekjes, alleen door het combineren van verschillende recepten en idee├źn is het niet geworden wat ik er zelf van had verwacht, maar goed ik ben niet echt een pannenkoekliefhebber. Michel en Britt hebben er wel van gesmuld.

Ingredi├źnten: 500 gram pannenkoekenmeel, 1 zakje gist, 500 ml karnemelk, 500 ml bruiswater (Spa Rood), 4 eieren, 1 zakje vanillesuiker,

Meng 500 gram pannenkoekenmeel met 1 zakje gist, 500 ml karnemelk, 500 ml bruiswater, 4 eieren en 1 zakje vanillesuiker tot een luchtig beslag. Laat het een half uur rijzen voor een verwarming (die aan staat). Bak met het beslag mooie pannenkoekjes. (Michel heeft ringen gebruikt om de pannenkoekjes mooi rond te krijgen). Eet smakelijk!

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “American Pancakes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top