Macaroni Ovenschotel

Macaroni Ovenschotel

Macaroni Ovenschotel

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 potje wortels, 1 potje sperziebonen, scheutje rode wijn, 1 blikje tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, macaroni, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 1 potje wortels (uitgelekt) en 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Bak een paar minuten mee. Voeg 1 scheutje rode wijn toe. Laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en macaroni (hoeveelheid naar eigen inzicht). Roer goed door. Doe het geheel in een ovenschaal. Strooi een laagje geraspte kaas over de ovenschotel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top