Rijst met Kipfilet, Sperziebonen en Cashewnoten

Rijst met Kipfilet, Sperziebonen en Cashewnoten

Rijst met Kipfilet, Sperziebonen en Cashewnoten

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 klein potje sperziebonen, 2 eieren, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel honing, druppels tabasco, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst goed afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 potje sperziebonen (uitgelekt) toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Maak ondertussen een mengsel van 2 eieren, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel honing en druppels tabasco. Breng op smaak met zout en peper. Meng het ei-mengsel door de koude rijst. Voeg de rijst toe aan de kipfilet en groenten. Bak op hoog vuur zodat alles goed warm is. Eet smakelijk!

0
(73 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top