Risotto met Kip, Prei en Champignons

Risotto met Kip, Prei en Champignons

Risotto met Kip, Prei en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 400 gram risotto rijst, 1 liter bouillon, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 400 gram risotto rijst toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 liter bouillon toe. Laat de risotto 25 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe. Bak in een andere pan 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 gram geraspte kaas en de kipfilet, champignons, prei en ontbijtspek toe aan de risotto. Roer goed door zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!

0
(988 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top