Lunchroom de Molen in Lanaken

Lunchroom de Molen in Lanaken

Limburgs zuurvlees

Op weg naar ons hotel in Slenaken zijn we eerst via Lanaken in België gereden. Ik wilde eerst nog wat Vlaamse magazines halen zoals de Libelle Lekker, de Vlaamse Flair en de Goed Gevoel. Nu we er toch in de buurt waren kon het weer eens. Op weg in het dorp, waar de Sint voorbereidingen druk aan de gang waren (Sinterklaas zou er met acrobaat-pieten langs komen), kwamen we langs een passage waar een beetje verscholen Lunchroom de Molen lag. Een klein zaakje waar we even lekker konden zitten en onze trek konden stillen. Op de lunchkaart stond huisgemaakt Limburgs Zuurvlees, ah dat moest ik echt nemen. In een ministoofpannetje kreeg ik het Limburgs zuurvlees met verse frieten en een salade.

burger de molen

Michel koos voor de Burger de Molen, een hamburger op een ciabattabroodje ook met frieten. We hebben er heerlijk gegeten.

Lunchroom de Molen
Stationsstraat 46
3620 Lanaken (België)

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Lunchroom de Molen in Lanaken

  1. Ik heb hier ook gegeten. De huisgemaakte soep en de spaghetti waren verrukelijk. het mooiste van alles was dat de prijs/kwaliteit erg goed is. Een lekker wijntje erbij en onze dag was geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top