Noodles Chop Suey

Noodles Chop Suey

Noodles Chop Suey

Ook dit zakje kocht ik in Duitsland, ik was benieuwd naar de smaak er van. Maar echt dit is echt zo zout. Je proeft helaas de smaak niet meer. Kortom zelf een soort “chop suey” saus maken is veel lekkerder en waarschijnlijk net zo snel.

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 rode paprika, 1 prei, 300 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch China Pfanne Chop Suey,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzel bruin in hete boter. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak kort mee. Voeg 300 ml water en de inhoud van het zakje Maggi Fix & Frisch China Pfanne Chop Suey toe. Roer goed door. Laat 5 minuten door koken. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top