Käse Spätzle met Ham en Ui

Käse Spätzle met Ham en Ui

Käse Spätzle met Ham en Ui

Zaterdag waren we in Duitsland om onder andere inkopen te doen. Wat me steeds verbaasd zijn de enorme hoeveelheid zakjes voor allerhande gerechten. Ik kon het niet laten wat mee te nemen. De käse spätzle kende ik overigens al.

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 150 gram hamblokjes, 1 ui, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het water kookt 250 gram spätzle toe. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 1 ui tot het zacht en goudgeel is. Voeg 150 gram hamblokjes toe en bak een paar minuten mee. Roer 100 gram geraspte kaas door de spätzle. Laat de kaas smelten. Roer de ham en ui door de spätzle. Eet smakelijk!

(180 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top