Ciabatta met Portobello en Peer

Ciabatta met Portobello en Peer

Ciabatta met Portobello en Peer

Ingrediënten: 2 ciabatta broden, 4 portobello’s, geraspte kaas, tijm, 10 plakjes ontbijtspek, 1 blik halve peren, 125 gram hüttenkäse, 1 theelepel citroensap, zout, peper, 2 tomaten,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 ciabattabroden af in de voorverwarmde oven. Laat de ciabatta broden afkoelen. Bak 4 portobello’s aan beide zijde bruin in hete boter. Leg de portobello’s in een ovenschaal. Vul met geraspte kaas en wat tijm. Zet de portobello’s ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 10 plakjes ontbijtspek knapperig. Schep uit de ontbijtspek uit de pan. Bak de halve peren in de hete boter. Meng ondertussen 125 gram hüttenkäse met 1 theelepel citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Snij de portobello’s en peren in stukjes. Beleg de ciabatta’s met plakjes ontbijtspek, schijfjes tomaat, portobello en peer. Verdeel de hüttenkäse er over. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!

1
(120 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top