Noodle House in Kleve

Noodle House in Kleve

Noodle House in Kleve

Vandaag zijn we eens de grens over gegaan om wat boodschappen te halen bij Edeka E-Center en Kaufland. Vaak eten we dan ook een broodje bij Busch wat ook bij het E-center van Edeka zit, maar vandaag hadden we er geen zin in. Onderweg naar het centrum, om iets lekkers te eten, kwamen we al snel langs bij Noodle House. Een afhaalrestaurant met een paar tafeltjes waar je wokmaaltijden kan eten. Alle drie kozen we voor de Noodlebox chicken. Noodles met kip. Veel, warm en lekker. Zeker een aanrader om eens vaker langs te gaan als we weer in Kleve zijn.

Noodle House
Hoffmannallee 12
47533 Kleve (Duitsland)
Tel: (0049)(0)2821-9974988

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Noodle House in Kleve

    1. Fijn! Wij hadden pas de pech dat Noodle House gesloten was, maar des te meer reden om snel weer richting Kleve te gaan!

Comments are closed.

Back To Top