Kruidkoek met Walnoot en Cranberry

Kruidkoek met Walnoot en Cranberry

Kruidkoek met Walnoot en Cranberry

Deze kruidkoekmix met walnoot en cranberry stond nog in de kast sinds onze eerste vakantie. Deze mix kocht ik bij een landwinkel in Ommen. Eigenlijk vond ik het nu pas tijd om deze kruidkoek te maken, het past ook wel helemaal bij dit seizoen.

Ingrediënten: 750 gram kruidkoekmix walnoot cranberry van Korenmolen Windlust, 250 ml melk, 150 ml water, 50 gram boter, 1 ei, zout,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng 750 gram kruidkoekmix met 250 ml lauwwarme melk en 150 ml handwarm water, 50 gram boter, 1 ei en een mespunt zout. Meng tot je een goed beslag hebt. Doe het beslag in een beboterde cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer een uur in de voorverwarmde oven. Controleer altijd even met een breinaald of de kruidkoek klaar is. Smul ze!

0
(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top