Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola

Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola

Spaghetti met Worst, Champignons en Gorgonzola

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 braadworsten, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram champignons, witte wijn, 125 ml kookroom, 50 gram gorgonzola,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het bijna knapperig is. Ontvel ondertussen 2 braadworsten en maak van het worstvlees balletjes. Voeg de worst toe aan de ontbijtspek en bak het bruin. Voeg vervolgens 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Giet een scheutje witte wijn toe en laat de wijn verdampen. Voeg als laatste 125 ml kookroom en 50 gram in blokjes gesneden gorgonzola toe. Laat de gorgonzola smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top