Risotto met Champignons en Zilverui

Risotto met Champignons en Zilverui

Risotto met Champignons en Zilverui

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram Riso Gallo risotto, 750 ml bouillon, 250 gram champignons, 100 gram zilveruitjes, 100 gram geraspte kaas, peterselie,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook in hete boter tot de ui zacht is. Voeg 250 gram risotto rijst toe. Roer even door. Voeg ongeveer 700 ml bouillon toe. Laat de risotto onder af en toe roeren de bouillon helemaal opnemen. Spoel 100 gram zilveruitjes af. Bak in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Schep de champignons uit de pan. Doe nieuwe boter in de pan. Bak de zilveruitjes even aan. Voeg 50 ml bouillon toe en laat 10 minuten op laag vuur stoven. Schep, als de risotto gaar is, de gebakken champignons, de zilveruitjes, 100 gram geraspte kaas en wat peterselie door de risotto. Laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top