High Tea op de Pier van Scheveningen

High Tea op de Pier van Scheveningen

High Tea op de Pier van Scheveningen

Soms heb je dat wel eens nodig, tenminste ik wel. Na een strandwandeling hebben we een high tea op de pier van Scheveningen gedaan, bij Van Der Valk. Hieronder lees je wat we allemaal kregen, in ieder geval met recht een twee uur durend arrangement. Na een welkomstdrankje een kir royal (of naar keuze een ander drankje) kwamen de gerechtjes en thee en koffie op tafel.

De koude en warme hartigheden

High Tea op de Pier van Scheveningen zalm wraps en aardbeien met slagroom

Als koude hartigheden kregen we 4 verschillende sandwiches, die we gedeeld hebben om zo alles te proeven. De vier sandwiches waren: een sandwich kaas, sandwich filet americain, sandwich garnaaltjes en sandwich zalm. Daarnaast kregen we ook elk 2 wraps belegd met zalm.

High Tea op de Pier van Scheveningen warme hapjes

De warme hartigheden, die wat later tijdens het high teaën kwamen, bestonden uit 2 quiches, een quiche met vis en een vegetarische quiche, 2 sateetjes met fruit en vlees, 2 mozzarella, zongedroogde tomaat spiesje en 2 saucijzenbroodjes.

High Tea op de Pier van Scheveningen etagère met zoetigheden

De zoetigheden

De zoetigheden bestonden uit twee scones met aardbeienjam en slagroom en verse aardbeien met slagroom. Daarnaast een etagère vol met bonbons, chocolaatjes, koekjes en petit fours. De thee die er bij geserveerd werd was Lipton thee.

We waren verrast over de uitgebreidheid van deze high tea. We hadden een tafeltje aan het raam, dus uitzicht op de zee. Uiteraard moet je voor deze high tea wel reserveren en dat mag ook wel, want het werd steeds drukker toen wij waren gearriveerd. Een leuke aanrader om eens te doen als je het uitwaaien aan zee wilt combineren met iets lekkers!

Van Der Valk Pier Scheveningen
Strandweg ongenummerd
2586 JK Scheveningen (Den Haag)

0
(376 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top