Rösti met Champignons, Paprika en Ham

Rösti met Champignons, Paprika en Ham

Rösti met Champignons, Paprika en Ham

Om ideeën opdoen voor het boodschappenlijstje van deze week heb ik eens in oude nummers van Tip Culinair gebladerd. In het tweede nummer van 1977 vond ik een advertentie van Aviko met hun rösti. Lekker makkelijk en snel klaar. Aan het recept van 1977 heb ik wel het een en ander aangepast, maar lekker was het wel!

Ingrediënten: 1/2 zak Aviko rösti, 1 ui, tijm, 150 gram hamblokjes, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 75 gram geraspte kaas, zout,

Aantal personen: 2

aviko reclame 1977 tip culinairBak 1/2 zak rösti in hete boter bruin op middelhoog vuur. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met wat tijm en 150 gram hamblokjes tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de groenten toe aan de rösti samen met 75 gram geraspte kaas en een beetje zout. Druk de rösti wat aan. Bak even aan. Draai de röstikoek vervolgens met behulp van een groot bord om.Bak ook de ander kant even aan. Serveer in puntjes. Eet smakelijk!

0
(220 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top