Kipfilet in Biersaus

Kipfilet in Biersaus

Kipfilet in Biersaus
Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, gedroogde Italiaanse kruiden, 4 plakjes ontbijtspek, 1/2 flesje donker bier, 125 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 kipfilets met zout, peper en een beetje gedroogde Italiaanse kruiden. Omwikkel de kipfilets elk met 2 plakjes ontbijtspek. Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Zet het vuur lager. Leg een deksel half op de pan en gaar de kip in ongeveer 10 minuten. Voeg 1/2 flesje donker bier toe en laat het koken tot het schuim is verdwenen. Voeg 125 ml kookroom toe. Warm de saus goed door. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top