Cupcakes

Cupcakes

Cupcakes

Cupcakes

Wie jarig is trakteert. Vandaag heb ik voor mijn werk deze cupcakes gemaakt.

Ingrediënten: 200 gram roomboter, 200 gram witte basterdsuiker, 3 eieren, 250 gram cakemeel, 50 ml melk, poedersuiker, beetje roomboter, marsepein, decoratiebloemen,

Aantal Cupcakes: 12

Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix 200 gram roomboter met 200 gram witte basterdsuiker tot de boter zacht en romig is. Voeg 1 voor 1 de eieren toe en klop tot een schuimig geheel. Voeg vervolgens 250 gram cakemeel en 50 ml melk toe. Mix tot een glad beslag. Verdeel 12 papieren cupcakevormpjes in een muffinbakblik. Verdeel het beslag over de vormpjes. Zet het bakblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes goed afkoelen. Maak een mengsel van een beetje roomboter en poedersuiker. Rol het marsepein uit en steek hier figuurtjes uit. Plak het met het boter-poedersuiker mengsel vast aan de cupcakes. Maak af met decoratiebloemetjes. Smul ze!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top