Risotto met Paddenstoelen, Spek en Donker Bier

Risotto met Paddenstoelen, Spek en Donker Bier

Risotto met Paddenstoelen, Spek en Donker Bier

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 200 gram risotto rijst, 1 fles donker bier, 800 ml bouillon,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en bak kort mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer 200 gram risotto rijst door het geheel. Giet er 1 fles donker bier bij. Zet het vuur hoog en laat al roerende het schuim verdwijnen.Zet het vuur lager. Voeg vervolgens geleidelijk 800 ml bouillon toe, roer af en toe. De risotto is na ongeveer 20 minuten gaar. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top