Penne met Spinazie in Kaassaus

Penne met Spinazie in Kaassaus

Penne met Spinazie in Kaassaus

Ingrediënten: penne, 1 ui, 250 gram diepvries spinazie, 250 gram romatomaatjes, 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml melk, 1 eetlepel mosterd, 150 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 4

Kook de penne in kokend water beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram spinazie en 250 gram gehalveerde romatomaatjes toe. Bak tot de spinazie ontdooit is. Maak ondertussen een kaassaus. Smelt 50 gram boter. Wanneer de boter is gesmolten voeg je 50 gram bloem toe. Bak kort mee. Voeg al roerende beetje bij beetje 500 ml melk erdoor. Breng het op smaak met zout, peper en 1 theelepel mosterd. Haal de pan van het vuur en roer er 150 gram geraspte kaas door. Schep de kaassaus, zodra de kaas is gesmolten, met de penne door de spinazie en serveer. Eet smakelijk!

0
(190 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top