Bio Toko in Zutphen

Bio Toko in Zutphen

Bio Toko in Zutphen

Vandaag zijn we naar Zutphen geweest. Daar was het tiende Chocoladefestival. Wat een drukte! Gelukkig hebben we nog wel wat bonbons kunnen scoren bij Bonbonatelier Janson. Heerlijk! Verder wisten we toevallig dat ook de toko open was. Dus vandaag hebben we niet gekookt maar ‘gemagnetront’. We hadden drie meeneemmaaltijden die we met zijn drieën hebben gedeeld.

Nasi goreng, nasi djawa, babi ketjap (zoet gekruid varkensvlees met ketjap en kerrie) en tumis aubergine.

Bio Toko in Zutphen

Op deze foto nasi goreng, smoor djawa (mild gestoofd rundvlees met nootmuskaat) en sajur kerrie.

Bio Toko in Zutphen

Op deze foto nasi goreng, rendag (Sumatraans rundvlees met kemiri en kokos) en sambal boontjes. Alles zat in van die maaltijdbakjes die ongeveer 3 tot 4 minuten in de magnetron moesten (tijd ligt aan het vermogen van je magnetron). De smaken waren verschillend, sommig pittig en sommig kruidig en zoet. Kortom we hebben heerlijk gegeten, zonder te hoeven koken!

Bio Toko
Laarstraat 50
7201 CE Zutphen

0
(101 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top