Zweeds Meergranenbrood met Rosbief

Zweeds Meergranenbrood met Rosbief

Zweeds Meergranenbrood met Rosbief

Gisteren zijn we bij Ikea geweest. Helaas niet gevonden wat we zochten, maar wel wat lekkers uit de Ikea swedish Food Market gehaald. Zo ook een broodbakmix voor Zweeds meergranenbrood: Brödmix Flerkorn en Äppelvinäger med lingon (appelwijnvinaigrette met vossenbessen). Daar kan je in ieder geval een lekker broodje mee maken. Het broodbakken was een in ieder geval een peulenschil. Het Zweedse meergranenbrood is trouwens heel anders dan het Nederlandse meergranenbrood. Het heeft wat weg van roggebrood, maar ook weer niet. Het werd een broodje met rosbief.

Snee flenkorn belegd met jonge bladsla besprenkeld met de appelvinaigrette erop een plakje rosbief bestrooid met wat zout en peper en wat plakjes kaas erover. Kortom een aanrader.

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top