Macaroni met Kipfilet en Champignons

Macaroni met Kipfilet en Champignons

Macaroni met Kipfilet en Champignons
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 kipfilet, 1 prei, 250 gram champignons, 500 ml gezeefde tomaat, 1 kippenbouillonblokje, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, basilicum, oregano,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 in reepjes gesneden kipfilet in hete boter tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Voeg 250 ml in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 verkruimeld kippenbouillonblokje, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, basilicum en oregano toe. Breng kort aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top