Spätzle met Champignons en Schnitzels

Spätzle met Champignons en Schnitzels

Spätzle met Champignons en Schnitzels

Ingrediënten: 1 ui, 2 schnitzels, 250 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch Schnitzel Topf mit Spätzle, 250 gram spätzle, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Bak 1 in ringen gesneden ui tot de ui zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe. Bak de schnitzelreepjes 5 minuten mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 500 ml water toe en roer 1 zakje Maggi Fix & Frisch Schnitzel Topf mit Spätzle door het geheel. Breng aan de kook. Voeg 250 gram spätzle toe. Roer even door. Leg de deksel op de pan en laat de spätzle in 20 minuten gaar worden. Voeg als laatste 250 ml kookroom toe. Warm het geheel even door. Eet smakelijk!

(171 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Spätzle met Champignons en Schnitzels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top