Portobello’s in Tomaten-Paprikasaus

Portobello’s in Tomaten-Paprikasaus

Portobello's in Tomaten-Paprikasaus

Ingrediënten: 2 portobello’s, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 groene paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 groentebouillonblokje, 1 eetlepel ketjap manis, mozzarella, basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 2 portobello’s aan beide zijde in hete boter. Leg de portobello’s in een ovenschaal. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en 1 in blokjes gesneden groene paprika tot de paprika zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld groentebouillonblokje en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel goed door. Verdeel de saus bij de portobello’s in de ovenschaal. Leg op de portobello’s wat mozzarella. Bestrooi met wat fijngehakte basilicum. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met spaghetti. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top