Coffee @Last in Amsterdam

Coffee @Last in Amsterdam

coffee @last Amsterdam broodje dijon
Vandaag was het een dagje treinen voor Michel en mij. Ik was geselecteerd als kernjurylid van de NS Publieksprijs en om Manuscripta werd de inauguratie gehouden. De zes genomineerden zijn nu bekend en nu wordt het dus stemmen geblazen. Voor mij zes boeken te lezen voor half oktober (gelukkig heb ik er al 1 gelezen). Welke boeken er zijn genomineerd vertel ik nog op Brutsellog.eu. Nieuwsgierig? Ga gewoon even naar de site van de NS Publieksprijs en stem dan ook gelijk even op je favoriete boek!

Holtkamp kroketten, kalfs en kaasNa de inauguratie van de kernjury NS Publieksprijs en een rondje Manuscripta zijn we teruggelopen naar Amsterdam Centraal. Op de Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat werd de jaarlijkse New Food Fair gehouden. Helemaal leuk! Bij Holtkamp hebben we twee kroketten geproefd, een kaas- en kalfskroket. Lekker, alleen wel een beetje zout. Verder door gelopen hebben we bij Coffee @Last een fruitsmoothie op, ik de sunshine (het was ook lekker weer) en Michel een cherry berry. Beide kozen we er een panini Dijon. Een wit stokbroodje ham met honing mosterdsaus. Best oké.

Coffee @Last
Damrak 11
1012 LG Amsterdam

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top