Cafetaria ’t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria ’t Hoekje in Veenendaal

Cafetaria 't Hoekje in Veenendaal nasi met char siu

Vandaag een afscheidsborrel van mijn collega Laura. Gezellig met andere collega’s na het werk. Helaas werkte daarna de NS niet mee. De treinen reden tot halverwege en vervolgens zou het proppen worden in ingezette bussen. Gelukkig heeft Michel me opgehaald. Om te gaan koken duurde iets te lang. Daarom lekker afgehaald. Chinees, maar dan bij de snackbar. We kiezen daar altijd voor nasi met char siu. Deze bak is echt genoeg voor ons twee. In ieder geval was het weer lekker!

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top