Nespresso Sunday Brunch at Tunes Conservatorium Hotel Amsterdam

Nespresso Sunday Brunch at Tunes Conservatorium Hotel Amsterdam

Nespresso Sunday Brunch

Vandaag waren Michel en ik uitgenodigd voor de Nespresso Sunday Brunch in Tunes by Schilo in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Nespresso lanceerde een nieuwe limited edition smaak ‘Crealto’, waarover later meer op Brutsellog.eu. Tevens was het ook direct de opening van de DiningCity restaurantweek in Nederland. Met een leuk gezelschap, waaronder de managing director van Nespresso, Alexander, hebben we heerlijk genoten van wat Schilo van Coevorden en zijn brigade voor ons heeft klaar gemaakt. De foto’s verraden natuurlijk al veel!

Het eerste gerecht wat geserveerd werd was het ‘breakfast’ gedeelte van de brunch. Op het bord zie je een champagne-jus d’orange mix, een kaascroissantje en een mini ‘English’ breakfast.

Nespresso Sunday Brunch

Het voorgerecht bestond uit een variatie van makreel met citroen mayonaise, hazelnootkrokant, olijfoliekaviaar, echte kaviaar en Nespresso-gelei (smaak: Voluto).

Nespresso Sunday Brunch

Vervolgens kregen we een tussengerechtje wat werd aangeboden door Tunes. Dit was een cappuccino van artisjok met witbier en uiteraard Nespresso.

Nespresso Sunday Brunch

Het hoofdgerecht was kalf. Kalfsfilet en kalfsnek. Erbij pommes dauphine, een puree van peterselie en wortel. In dit gerecht was de Nespresso Arpeggio verwerkt.

Nespresso Sunday Brunch

Vervolgens het dessert. Dit was een combinatie van peer en koffie, de Nespresso Ristretto. De andere smaken op het bord waren vanille en kahlua. Al dit lekkers werd afgesloten met een kopje Nespresso Crealto, de nieuwe limited edition die binnenkort verkrijgbaar is.

Nespresso Sunday Brunch

Om de smaken nog beter te ontdekken werd de Crealto begeleid met deze friandises nougat, limoen en amandel. Uiteraard kregen we tips van Alexander hoe we de espresso het best konden drinken, daarnaast konden we ook de nieuwe Nespresso U-machine uitproberen. Zo simpel kan Nespresso ook zijn. Daarnaast hebben we ook het verhaal achter Crealto gehoord, maar zoals ik al eerder schreef, daarover later meer! In ieder geval hebben we enorm lekker gegeten.

In september komt deze nieuwe herfstsmaak Crealto ook in Nederland en kan je eindelijk ook deze Nespresso proberen!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top