Grand’Amici Diner van Grand’Italia

Grand’Amici Diner van Grand’Italia

Grand'Amici Diner van Grand'Italia

Een drukke dag zoals je ziet. Naast de Nespresso Sunday Brunch waren we ook uitgenodigd voor het Grand’Amici diner wat georganiseerd werd door Grand’Italia. Misschien heb je er al wel van gehoord via Facebook of de Grand’Italia site. 300 Vrienden konden aanschuiven bij dit Italiaanse feestmenu, je moest daar wel een foto van jou en je vrienden achterlaten. Helaas werkten de weergoden niet mee en moest het in een gebouw van de Westergasfabriek gehouden worden in plaats van in het park zelf. Maar de Italiaanse sfeer zat er goed in, Italiaanse muziek, lekker eten en gezelligheid.

Op de foto’s zie je een kleine impressie wat er deze avond geserveerd werd. Uiteraard begint een Italiaans diner met antipasti.

Grand'Amici Diner van Grand'Italia

Dit bestond uit Italiaans brood met olijfolie, gehaktballetjes met pestosaus, salade van gegrilde aubergine, courgette, mozzarella, tomaat en pesto alla genovese, grissini omwikkeld met Parmaham en rigatoni met pomodori secchi (zongedroogde tomaat), carciofi en gedroogde worst.

Grand'Amici Diner van Grand'Italia

Daarna kregen we een ‘zuppa con mascarpone’ geserveerd.

Grand'Amici Diner van Grand'Italia

Grand'Amici Diner van Grand'Italia

Vervolgens kwam het hoofdgerecht op tafel wat een proeverij was van allerlei kleine gerechtjes: gigli met frutti di mare, tagliatelle met kappertjespesto, gegrilde kip, paprika en zwarte olijven, lasagne quatro formaggi en spaghetti carbonara met pancettanootjes en geroosterde cherrytomaatjes.

Grand'Amici Diner van Grand'Italia

Als laatste werd buiten, de zon scheen inmiddels weer uitbundig, de desserts gepresenteerd. Ook dit was een proeverij van kleine gerechtjes: tiramisu, ricotta citroentaart, cantuccini, tartufi di cioccolata en amaretti. Kortom Italiaans genieten met Grand’Italia. Een superdag, heerlijk eten op mijn zevende blog-verjaardag!

(Heb jij ook gewonnen en was je 26 augustus ook aanwezig? Op Facebook staan inmiddels foto’s van het Grand’Amici diner, wie weet kan je jezelf ontdekken!)

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top