Broodje Shoarma

Broodje Shoarma

Broodje Shoarma
Nog even in de vakantiestemming, of toch bijna in de werkmood. Drukke dag gehad! Boeken kaften met Britt. De kookmagazines nog even goed uitzoeken en daarmee Maaike van Maakyz iCook erg blij gemaakt! Van de shoarma lekker veel gemaakt zodat ik maandag nog wat over heb. Makkelijk na zo’n eerste werkdag na de vakantie!

Ingrediënten: 1 ui, 1 kilo shoarma, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 2 broodjes, ijsbergsla, knoflooksaus,

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 kilo shoarmareepjes toe.Bak tot de shoarma bruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snij de broodjes open. Toast de broodjes op een hete grill. Beleg de broodjes met wat ijsbergsla en de shoarma. Doe er naar eigen wens knoflooksaus over. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Broodje Shoarma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top