Theetuin Vakwerk in Vijlen

Theetuin Vakwerk in Vijlen

Theetuin Vakwerk in Vijlen wafels met warme kersen

Via de toeristische route waren we op weg richting de Gemeentegrotten in Valkenburg. Onderweg kwamen we de koffiekamer en theetuin in Vijlen tegen. Dat moesten we even zien en het was toevallig ook nog eens lunchtijd dus wat wil je nog meer. Michel en Britt kozen er voor de wafels met warme kersen.

Theetuin Vakwerk in Vijlen wafels met blauwe bessen

Ik koos voor de wafel met blauwe bessen. Zelf had ik er een theetje bij ‘de droom van Vijlen’. Het was een heerlijk plekje, een mooie tuin en lekkere wafels. Je kan er overigens ook terecht voor leuke cadeautjes en verse bloemen. Ben je in de buurt van Vijlen? Ga hier dan zeker even langs!

Koffiekamer en Theetuin Vakwerk
Vijlenberg 119/A
6294 AS Vijlen

0
(221 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top