Jakarta Going in Vaals

Jakarta Going in Vaals

Jakarta Going in Vaals soto ajam

Hier moesten we in onze vakantie nog eens naar toe gaan. Bij de vorige vakantie was het mij en Michel al goed bevallen en nu samen met Britt nog eens uitproberen. We namen voor ons drie de grote rijsttafel. Deze rijsttafel bestond uit een soto ajam vooraf.

Jakarta Going in Vaals rijsttafel

Jakarta Going in Vaals rijsttafel bord

Vervolgens 4 soorten sate’s, namelijk saté daging, saté kambing, saté ajam en saté babi, 3 soorten vleesgerechten namelijk daging smoor, redang en babi ketjap, sajoer telor, atjar tjampoer, serundeng, sambal goreng kentang, gado gado, bami goreng en jasmijn rijst. Alle drie hebben we heerlijk op het terras genoten van deze rijsttafel.

Jakarta Going
Maastrichterlaan 91
6291 EM Vaals

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top