Bruine Bolletjes

Bruine Bolletjes

Bruine Bolletjes

Ingrediƫnten: 500 gram Molen de Vlijt Seasons broodmix, 12 gram droge gist, 270 gram lauwwarm water,

Aantal bolletjes: 6

Voeg 500 gram Seasons broodmix met 12 gram droge gist en 270 gram lauwwarm water met een mixer met deeghaken. Vorm er 6 gelijkmatige bolletjes van. Laat de bolletjes 15 minuten rijzen onder een vochtige doek op een warme plek. Sla vervolgens de bolletjes een beetje plat en bol ze weer op. Leg de bolletjes op een bakplaat. Leg weer een vochtige doek over de bolletjes. Laat de bolletjes nog 60 minuten rijzen op een warme plek. Verwarm ondertussen de oven voor op 240 graden. Zet de bolletjes ongeveer 9 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de broodjes goed afkoelen. Smul ze!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top