Wafels

Wafels

wafels

Ingrediënten: 100 gram boter, 500 gram De Vlijt wafelmix, 2 eieren, 500 ml melk,

Aantal wafels: 18

Smelt 100 gram boter in de magnetron of in een pannetje. Doe 500 gram wafelmix in een beslagkom. Maak een kuiltje en breek daar 2 eieren in. Giet de gesmolten boter erbij. Begin het beslag te kloppen. Giet ondertussen 500 ml lauwwarme melk er bij. Klop tot je geen klontjes meer hebt. Laat het beslag 15 minuten rusten. Verwarm het wafelijzer. Giet het beslag er op en bak de wafels bruin. Lekker met poedersuiker, warme kersen en stroop. Eet smakelijk!

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top