Veggie Pasta

Veggie Pasta

Veggie Pasta

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 prei, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 groentenbouillonblokje, 1 eetlepel basterdsuiker, oregano, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje en 1 eetlepel basterdsuiker toe. Roer goed door. Laat 10 minuten pruttelen op laag vuur. Breng op smaak met oregano. Serveer de saus met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top