Brownies

Brownies

Brownies

Vorige week hebben we bij Molen de Vlijt in Wageningen een aantal mixen gekocht, waaronder deze browniemix. Ik moest eens kijken of het met een browniemix net zo lekker zou zijn als mijn ‘eigen’ brownies. Deze brownies zijn een stuk minder smeuïg, maar ook wel weer lekker. Meer richting een chocoladecake.

Ingrediënten: 50 gram roomboter, 3 eieren, 480 gram ‘De Vlijt‘ browniemix, 100 gram water, 30 gram chocolade,

Verwarm de oven voor op 170 graden. Mix 50 gram roomboter met 3 eieren. Voeg 480 gram browniemix-meel, 100 gram water en 30 gram fijngehakte chocolade toe. Meng tot een smeuïg geheel. Vet een browniebakblik in met boter. Bekleed met bakpapier. Giet het brownie-beslag in het browniebakblik. Zet het bakblik ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie goed afkoelen voordat je het uit het bakblik haalt. Smul ze!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top