Lunchwrap met Sla, Kaas en Ontbijtspek

Lunchwrap met Sla, Kaas en Ontbijtspek

Lunchwrap met Sla, Kaas en Ontbijtspek

Nog 1 tortilla wrap en wat sla over, dat kan best wel gebruikt worden als inhoud van mijn broodtrommeltje van morgen. Ik maakte alvast deze ‘lunchwrap’ klaar. Even bewaren in de koelkast en voila morgen heb ik snel een lekkere lunch!

Ingrediƫnten: 1 tortilla wrap, Slankie smeerkaas met ham, sla, kaas, dobbelsteentjes ontbijtspek,

Aantal personen: 1

Verwarm de tortilla wrap volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron. Besmeer met een laagje Slankie smeerkaas met ham. Beleg vervolgens met blaadjes sla en plakjes kaas. Verdeel er nog wat dobbelsteentjes ontbijtspek over. Vouw de wrap dicht als een enveloppe. Vouw om de onderkant aluminiumfolie zodat de wrap niet openvouwt in je broodtrommel. Verpak de wrap vervolgens helemaal met aluminium folie. Leg in de koelkast. Eet smakelijk!

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top