Maisbrood

Maisbrood

Maisbrood

Vandaag heeft Michel de andere broodmix uitgeprobeerd van Molen de Vlijt. Dit was de maisbroodmix.

Ingrediƫnten: 500 gram maisbroodmix, 300 ml water, 6 gram droge gist,

Verwarm de oven voor op 50 graden. Meng in een keukenmachine met een deeghaak 500 gram maisbroodmix met 300 ml water en 6 gram droge gist tot een goed deeg. Doe het deeg in een een afgedekte deegkom. Zet de deegkom 45 minuten in de voorverwarmde oven om te rijzen. Kneed het deeg nogmaals en laat het nogmaals 45 minuten rijzen in de voorverwarmde oven. Zet de oven op 180 graden. Doe het deeg in een cakeblik. Zet het cakeblik ruim een uur in de voorverwarmde oven. Laat het maisbrood goed afkoelen. Smul ze!

Maisbroodmix van Molen de Vlijt bevat tarwe, maisgries, maisvlokken, maismeel, zonnebloempitten, zout, suiker, ascorbinezuur, enzymen,

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top