Noodles met Kipfilet, Courgette en Champignons in Pindasaus

Noodles met Kipfilet, Courgette en Champignons in Pindasaus

Noodles met Kipfilet, Courgette en Champignons in Pindasaus
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 kipfilets, Chinese vijfkruidenpoeder, 1 rode paprika, 1 courgette, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk, 3 eetlepels pindakaas, 1 blokje kippenbouillon,

Aantal personen: 4

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet en Chinese vijfkruiden (naar smaak) toe en bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Bak ook 2 minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml kokosmelk, 3 eetlepels pindakaas en 1 verkruimeld blokje kippenbouillon toe. Roer goed door. Laat op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top