Korenmolen Windlust Winterwondercake

Korenmolen Windlust Winterwondercake

Korenmolen Windlust Winterwondercake

Winterwondercake, midden in de zomer? Uhm ja, deze mix had een houdbaarheidsdatum, dus tja dan wordt het bakken. Van een bakker in het bakkerijmuseum kreeg ik de tip dat de cake het lekkerst is als het minstens twee weken in de vriezer heeft gelegen. Dus dat kan best tot de winter in de vriezer, maar of dat gaat lukken? Ik betwijfel het.

In ieder geval is deze cake gemaakt met een bakmix van Korenmolen Windlust. Winterwondercake is een cake met amandelsmaak, suikerparels en biscuitbolletjes.

Ingrediënten: 300 gram roomboter, 1 pak Korenmolen Windlust bakmix winterwondercake, 4 eieren,

Verwarm de oven voor op 150 graden. Mix 300 gram roomboter tot het zacht is. Voeg de bakmix toe en mix tot het goed vermengd is met de boter. Voeg vervolgens 4 eieren toe. Mix tot een mooi en glad beslag. Vet een cakevorm in met wat boter. Giet het beslag in een de cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 70 minuten in de voorverwarmde oven. Prik met een breinaald in de cake om te zien of de cake gaar is. Laat de cake goed afkoelen voordat je gaat snijden. Smul ze!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top