Gehaktballen met Luikse Saus

Gehaktballen met Luikse Saus

Gehaktballen met Luikse Saus
Ingrediƫnten: 2 gehaktballen, 2 uien, 300 ml water, 1 groentebouillonblokje, 2 eetlepels appelstroop, 30 gram rozijnen,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 2 gehaktballen rondom bruin in hete boter. Leg de gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 2 gesnipperde uien tot de uien zacht en een beetje bruin zijn in het achtergebleven vet. Voeg 300 ml water, 1 verkruimeld groente-bouillonblokje, 2 eetlepels appelstroop en 30 gram rozijnen toe. Breng al roerend aan de kook. Laat op laag vuur 20 minuten indikken. Serveer de gehaktballen met de Luikse saus. Lekker met friet en een salade. Eet smakelijk!

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top