Gerrit Valk Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn

Gerrit Valk Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn

Gerrit Valk Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn krentewegge

Vandaag zijn we naar het Gerrit Valk Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn geweest. Een klein museum met de geschiedenis van bakkerij Valk en ijsfabriek Valk (ook wel bekend van Caraco ijs). We kregen een enthousiast ontvangst en na het bezoeken van het museum konden we het niet laten om bij een kopje koffie en thee beide een krentewegge te nemen. Deze krenteweggen werd gebakken in de authentieke bakkerij door een 80-jarige bakker, die ook nog eens leuke tips had over het bakken van taarten. Wat was dat lekker die krentewegge! Overigens is het Gerrit Valk Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn zeker het bezoeken waard.

Gerrit Valk Bakkerij en IJsmuseum
Dorpsstraat 49
7447 CN Hellendoorn

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top